Orgno 2011

60,00349,00

Diepe en minerale smaak combineert zachtheid en kracht. deze wijn is eten en drinken tegelijk.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Flessen wijn, waaronder deze 'Orgno 2011', kunt u bestellen per 3 of veelvoud van 3 flessen. U kunt de verschillende soorten wijn vrij combineren.

Regio

Jaar

Producent

Druif

Eenheid

,

Verzendkosten

Beschrijving

Slechts 4500 flessen bij dezelfde producent als de Calle. Een selectie van oude wijnstokken van Merlot, waarbij de druiven een snelle droging ondergaan. Diepe en minerale smaak combineert zachtheid en kracht. Breder smaakpalet dan de Calle en een onovertroffen, onuitwisbare afdronk. Eigenlijk zonde om met eten te combineren; deze wijn is eten en drinken tegelijk! Unieke ervaring, een unieke wijn. Wordt o.a. geïmporteerd door Ferrari dealers om deze mooie fles open te trekken bij de verkoop van een mooie auto… Ook zonder Ferrari te verkrijgen bij de Tre Fratelli.

Fasoli Gino is een biologisch werkend familiebedrijf in de Italiaanse provincie Verona, dat in 1925 zijn start maakte.

Biologisch werken is voor de familie gesneden koek. In 1980 zette Fasoli Gino vol overtuiging de eerste stap richting biologische teelt en sinds 1984 bewerkt de familie al haar wijngaarden biologisch. In 1990 kreeg het bedrijf het Italiaanse keurmerk voor biologische landbouw; daarmee was het een van de eerste biologische wijnproducenten in Italië.

Andere suggesties…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 4 keer per jaar nieuws over onze wijnontdekkingen.

Bezig met versturen