Over Tre Fratelli

Drie broers

of beter drie Nederlandse schoonbroers – met éénzelfde bijzondere interesse: de passie voor Italiaanse niche wijnen.
Dit is de basis voor het bedrijf “I tre Fratelli”, een bedrijf met als hoofddoelstelling zeker niet de beoogde winst maar het op maat bedienen van afnemers met een voorliefde voor Italiaanse niche wijnen en die deze voorliefde met ons willen delen. Liefhebbers die telkens weer op zoek willen gaan naar nieuwe, veelbelovende en vooral onbekende Italiaanse niche wijnen. Alle drie de ‘broers’ hebben een fulltime baan en elk van hen in een totaal andere sector dan wijn, maar toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan.

Victor,

De oudste “Fratello” woont en werkt al vele jaren met zijn Nederlands gezin in Italië en runt hier een eigen bedrijf. Hij spreekt inderdaad vloeiend Italiaans en doet (voornamelijk in zijn vrije tijd) zelf de inkoop. Hij initieert de zoektocht naar die geweldige smaken en onderhoudt de contacten met een aantal wijnboeren verspreid over heel Italië. Hij kent elk van hun gezichten, ontmoet hen meerdere malen per jaar op hun eigen Azienda en weet hoe ze – jaar in jaar uit – bezig zijn hun product te perfectioneren. Want klasse wijn is mensenwerk, vraagt om passie en is ieder jaar opnieuw weer afhankelijk van talloze onzekere factoren.

Peter en Frank,

De andere twee “fratelli”, hebben een uitstekend en op veel ervaring gebaseerd reuk- en smaakvermogen. Ze zijn heel vaak samen met Victor op wijnreis geweest door Italië en hebben na vele jaren een gedegen marktkennis opgedaan. Vanwege hun werk beschikken ze over een uitgebreide kring van vrienden en kennissen, die even als zij verzot zijn op Italiaanse niche wijnen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 4 keer per jaar nieuws over onze wijnontdekkingen.

Bezig met versturen